Jag kommer alltid att argumentera för varför Slumber Party Massacre 2 är den bästa i trilogin

Allt är bra, Johannes är tillbaka i eftermiddag! Slipper boka av fler elever för att kunna lösa hans körprov, och eleven som skall köra upp får köra med rätt lärare — drömmen! :)

Det är torsdag, jag känner av lite ångest men kan inte riktigt härleda den, och jag tänker äta lunch hemma. Alla räkningar har nu dragits från mitt konto så nu drar Operation: Spendera Lagom igång, woo! Det blir bra. Bortsett från att det öh är julafton om mindre än en månad beHÖVER jag ju inte spendera en massa pengar den här månaden men öh ja eh ni vet. Det …löser sig. :)

Vi såg klart Lovecraft Country igår, så nu blir det True Detective istället eftersom jag inte har sett den och han gärna såg den igen. Han är jättesvår att hitta film att titta på ihop med? Han har ju redan sett allt :D Och alla mina dumma förslag är ju saker han inte vill se — så himla udda med folk som INTE vill se skämsdåliga b-skräckisar… No, wait :P

Veckan har trots sjuk/a lärare förflutit bra, vilket är skönt. Jag ser fram emot lite hemmapyssel imorgon, och sedan ser jag fram emot att få krama på Johan på lördag <3 Skall ju krama på honom ikväll också. Fint att ha någon att kramas med, faktiskt. Det gör mig glad.

Igår mötte jag alla mina mål, så nu djävlar skall jag fortsätta med detta. Det blev inte så mycket promenerat imorse, men jag skall ta en längre promenad hem till Johan sedan. Det är så dumt att inte röra på sig, jag sitter ju stilla hela dagarna på jobbet så det är ju viktigt att komma ut och få lite motion mellan varven. Måste sluta ligga på latsidan vad gäller att springa också… Imorgon efter jobbet tänkte jag promenera till ÖB och sedan hem igen, så det blir ju ~8 kilometer. Bra grej! Då får jag en del steg också.

Det blir väl inte så mycket mer spännande än såhär idag :P

Hejdå!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: