Hopp och oro

Dagens receptionist säger HEJ!

Det är fredag! Det är en bra grej. Det är JÄTTEFINT väder ute. Det var fint redan i morse när jag gick hem från Johan, och solen skiner fortfarande från en klarblå himmel. En lyx, såhär i November. Just nu verkar det också som att det faktiskt finns en chans att Joe Biden vinner presidentvalet? Helt otroligt. Vågar inte hoppas fullt ut men fan vad det hade varit bra. Är med på att han inte heller är en awesome person MEN alla måste ju för fan vara överens om att han är resor bättre än Trump??

Mamma verkar ha fått covid. Jag har en del tankar kring det. Mest är jag stressad, även fast jag såklart rationellt inser att det är större chans att hon inte blir sjukare än hon är just nu och att allt kommer att gå bra snarare än att det skulle dippa åt andra hållet, liksom. Men ja, jo, ni vet ju allt som pågick i vintras, det …sätter sig, kan jag säga. Det skapar oro. Jag fick en massa spännande ny oro efter att min syster dog också. Märkligt nog verkar traumatiska upplevelser liksom SÄTTA SIG? :) Vilken grej.

Efter jobbet skall jag handla, äta lunch, städa, springa, duscha och laga mat innan Johan kommer vid halv sju. Det blir bra! Stoppade en flaska bubbel i kylen så vi har gott att dricka, i alla fall :) Ser fram emot att få ha lite sovmorgon imorgon — han går ju upp så himla tidigt så jag vaknar ju också :P

Mmmm. Det var nog kanske allt för idag, faktiskt. Kanske skriver något i helgen! Jag har numera en egen laptop hemma så nu finns ju lite större möjlighet att faktiskt blogga osv när jag är på hemmaplan :D

Ha en bra helg! :)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: