Fae

Dagen började med nybakta scones och lite tittande på en jättehackspett som hade party utanför Johans köksfönster, och sedan gick jag inom Ica på hemvägen för att handla kyckling så att jag kan göra lite lunchlådor inför kommande vecka. Har nu tre kronor kvar på kontot för resten av månaden, fram till lön. Det kommer att bli …svårt, öh. Jag har dock även en icabonuscheck på gång och en kasse pant, och det är nog inte så mycket mat som är problemet just nu egentligen för jag tror att jag har så att jag kan klara mig. Skall dock se ifall jag kanske kan få låna en liten slant av mamma för det känns ju ändå ganska olustigt att veta att man skall få klara sig på 3 kronor i 10 dagar. Det är lite svår matematik, det där.

Gick till skogs igår och band en krans (vilket tog en halvtimme??) och tog kort. Inte onöjd med resultatet — ni har ju kanske redan sett på Facebook/Instagram/Twitter den bild jag tog med ett instagramfilter som jag blev nöjd med. Novemberhäxa. Hade med mig min sprayburk med spraydimma men det blev inget bra av det. Får se ifall jag kommer på ett bättre användningsområde — jag vet inte om det var utomhuset i sig eller det faktum att luften var kall och fuktig som gjorde att dimman inte ville materalisera sig. Kanske ta kort inomhus? Har någon vision av att spänna upp ett lakan som backdrop och göra …något. Oklart vad. Behöver kanske ha en tydligare vision innan jag lägger tid på det. Kanske.

Lyssnar på julmusik (låt mig) och inser att jag blir lite stressad av det. Förrförra året föll mommo ner för en trapp och bröt benet och hamnade på sjukhus; förra året dog Martin nästan. Jag har en del jultrauma att jobba mig igenom :< Men jag lyssnar vidare. Jag gillar ju detta. Jag vill att årets jul skall bli BRA, trots att det är 2020 vilket är pestens och olyckans år. Jag vill vara julfin och glittrig och glad och mysig och göra folk glada med genomtänkta presenter. Sedan är det ju såklart lite av ett aber att jag öh inte direkt har råd att köpa så mycket julklappar (cirka ALLS) men det löser sig. Jag kan laga hål i ekonomin i januari och framåt.

Allt blir bra i slutändan.

Mmm. Väntar på att min kyckling skall tina så att jag kan laga lunchlådor. Innan dess skall jag väl lägga lite tid på att vika gårdagens tvätt + sortera lite strumpor. Märkligt nog är det inte optimalt med ankelsockar när det är rått ute…. Vem hade kunnat ana?

Ha en fortsatt fin söndag! :)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: