0 av 7, yikes

Chefen bestämde sig för att det idag var dags för julpynt på jobbet så nu är det julpyntat på jobbet. Det ni!

Imorse gick jag upp I TID och tog en timmes promenad före jobbet. Behöver verkligen komma igång och röra på mig igen, min fitnessapp visade igår att jag inte nått mina dagliga mål en enda gång de senaste sju dagarna och det håller fan inte. Igår blev det 12k steg och idag kommer det att bli lite mer, och det blir bra. Jag har ju inget att skylla på utöver att jag blivit lat — Johan går upp såpass tidigt om dagarna att om jag går upp i samma tid som honom så har jag allt chans i världen att hinna promenera, det är bara jag som varit fånig och somnat om istället :P Slut på det nu!

Jag sorterade min skohylla igår, eftersom den var ett kaos. Nu har jag mer ordning, men behöver fortfarande nog slänga ett gäng skor. De jag har på mig just nu t.ex. får jag väldigt ont i åtminstone ena foten av, och det är ju bara dumt. Jag behöver gå in lite av de skor jag har, men det är ju optimalt att göra på arbetstid eftersom det är nära hem om foten kukar ur (pga skoskav) och jag rör mig inte såpass mycket att det skulle vara ett problem om det är lite obekvämt och stelt. Får vara smartare när jag väljer skor imorgon bitti — är jag riktigt smart och lite modig så slänger jag dessa skor när jag kommer hem ikväll.

Lönen har kommit och räkningarna är betalda. Nu har jag i stort sett inga pengar alls utöver vad jag behöver för att kunna äta månaden ut, så det är Smarta Inköp som gäller. Tänkte ta mig till ÖB på fredag eftersom de just nu säljer svinbilligt sköljmedel, så tänker mig att jag köper 2-3 flaskor så har jag liksom mitt på det torra där en stund framöver. ALLT BLIR BRA. Jag är ändå ganska bra på vuxenlajvet.

Eftersom jag blir hemma på fredag då Johan skall upp svintidigt på lördag är planen att dels snacka julklappar med Toro på telefon (wooo!) men även fixa lite med de julklappar som jag kan göra på egen hand hemmavid. Jag har väl kanske en specifik i åtanke, men hittade även häromdagen material till ett par hantverksjulklappar jag planerade att ge bort förra eller förrförra året som fortfarande skulle vara relevanta, så jag borde nog få tummen ur där också. Hittills har jag gott om tid på mig, men jag känner ändå att planering är A och O, och att även ATT GÖRA är en bra grej :)

Men ja. Julpynt på jobbet, men ingen julmusik ännu. Lyssnade dock på lite julmusik hemma imorse, men jag vill passa på att få lyssna och bli lite glad av det innan det spelas dygnet runt överallt och man tröttnar. Faktiskt.

Ha en fin dag hejdå!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: