Töntfejs

Eh…. det får duga.

HEJ! Det är torsdag, det skall kanske bli regn till kvällen och jag skall dricka Misfits-öl och färga håret när jag kommer hem från jobbet.

Sov inte världsbäst i nättras, har legat halvvaken större delen av natten, men så länge det inte kommer att vara den nya trenden så är det helt okej att sova kasst emellanåt ändå. Hade i alla fall en väldigt trevlig kväll med mamma på Ostindiska, och var hemma vid klockan nio så passade på att hämta ut mina två öl på Coop då :)

Funderar på om jag skall promenera till jobbet imorgon eller ifall jag helt enkelt skall ta tåget en liten stund tidigare och gå en extra lång promenad på plats. Promenaden till jobbet hemifrån är ju så djävla tråkig, men samtidigt så är det ju bra motivation i att man vill ta sig framåt så snart det går :D Tror jag får se hur dags jag somnar ikväll och hur jag sover inatt och typ …vad stjärnorna säger och hur tebladen ligger osv. Eh. Behöver i stort sett gå upp samma tid oavsett vilket av alternativen som väljs.

Jätteintressant, jag vet.

Imorgon är det två år sedan jag fick jobbet här på skolan, jag får väl ta med någon form av wienerbröd eller så för att fira. Trivs ju himla bra här, bara positiva känslor kring detta faktum <3

Yeah… Jag har inte så mycket spännande att skriva om, känner jag. Vet inte om jag någonsin har haft det, men gång i tiden var jag väl kanske åtminstone mer övertygad om att så var fallet? Ni vet, den där tiden när jag bloggade cirka 17 gånger om dagen? :D ÄR VI INTE GLADA ATT JAG HAR KOMMIT UR DET? Jag tror att vi är det.

Jag har bloggat i 15 år, ändå? Inte konsekvent, men större delen av tiden. På så vis kan man om man vill få ta del av hur mycket mer idiot jag var en gång i tiden, till exempel! :D Kul. Absolut.

Jag skall sluta tjöta. ha en bra dag hejdå! :D

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: