Räkor och satanism

En bra helg! Jag har inte riktigt tittat så mycket på Peaky Blinders som jag föreställt mig, men jag har läst och fikat och umgåsat och läst lite mer och sedan avslutat allt med sjungfest på soffan? Bra grejat!

I lördags var hela världen en enda stor mensvärk men vi åkte till Café Torpet vid Skepplanda och åt varsin våffla så det var ju ändå okej, bortsett från smärtdimman.

Igår tyckte mamma att vi skulle gå ner till Esperantoplatsen och Språkkaféet för att äta räkmacka och det tackar man ju ICKE nej till! Pep även inom sfbokhandeln och köpte en bok eftersom jag läste ut den jag höll på med i lördags, så nu har jag lite nytt att läsa. Får se hur länge den boken räcker — det finns någon form av fåfäng förhoppning om att faktiskt börja läsa lite mer igen.

Idag är det cirka tusen grader varmt och  det börjar långsamt närma sig bastu härinne på skolan eftersom vi har Riskettan och därmed full lokal. Wooo. Har annars en förvånansvärt nöjd måndag, men man får väl ha sådana ibland också :D Är det såhär det är att vara ångestfri..? o_O

Fear not, jag är snart tillbaka på mitt vanliga angstiga jag igen! :P

Host.

Right. Skall eventuellt springa ikväll men det känns lite som att det nog får bero på hur äckligt varmt det är. Förra veckan sprang jag ju vid sjön och avslutade med ett dopp, frågan är om jag orkar mig på det igen kanske? Det är ju himla fint däruppe, och terränglöpning är ju VERKLIGEN inte dåligt. Hm.

VI FÅR SE.

Hejdå!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: