Kukrygg

Sent bloggande idag, men trots att det har varit en lugn dag har det ändå varit lite att stå i. Vi har just fått igång veckans handledarkurs, och om 40 minuter trallar jag iväg hemåt. Just nu; trött, lite huvudvärk, har en nerv som kukat ur i ryggen och som gör ont varje gång jag rör på vänsterarmen. Hm.

Lönen har kommit och räkningarna är nu betalade. Förra månadens budget höll fint fram tills jag fick fixa lite födelsedagspresenter, så jag hoppas att den här månaden också skall fungera bra :) Jag trodde väl aldrig att jag tydligen skulle specca ganska högt i ”blir nöjd av att betala räkningar” and yet here we are.

Semestern börjar närma sig och jag är så väldigt nöjd över det. På fredag blir det häng med min bror och hans lilla familj! Mycket taggad på detta. Skall få leka med brorsdottern, vilket lyx! :)

Så öh. Ja. Hejdå!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: