Springfia

Det blev 3 kilometer sprunget, i alla fall! En bra start. Helt okej tid också, förvånansvärt nog? Skall försöka hålla igång med detta nu (TA EN SUP OM NI HÖRT DETTA FÖRR) men vi får ju se vad som är rimligt också. Jag vägrar försöka springa när det är för varmt ute, jag mår inte bra av värmen.

Det är tisdag, det är mulet med lite regn i luften och jag har för avsikt att promenera hem från jobbet idag. Det är ju tisdag = nytt avsnitt av Flashback Forever! Igår lyckades jag köpa mig en flasköppnare då de restockade sin merch lite, så jag ser fram emot att få den på posten om ett par dagar :D Den korköppnare vi har hemma är fruktansvärd och skadar mina händer, så förhoppningsvis fungerar denna bättre. VI FÅR SE.

För övrigt så oerhört nöjd med hur bra mitt hår börjar bli, såhär fyra månader in på balsammetoden? Har varit skeptisk till att detta skall fungera, men nu är håret både piggare och har lite mer volym och jag är så djävla glad, rent ut sagt. Jag har haft en hel del komplex över håret, hatar att det är så platt och liksom …”tunt”, men nu börjar det liksom se ut mer som jag vill att det skall göra. GLAD.

Jag avvaktar lite med att köpa tyget till min tältsäng. Jag gör just nu en kraftansträngning att helt och hållet räta upp min ekonomi, så vill inte spendera de pengarna OM de skulle behövas senare under månaden. Då kan jag istället handla strax före lön ifall allt ser grönt ut, liksom. Det är verkligen ingen stress med det, och jag har ju annat att roa mig med så länge. Jag ligger ju efter på mitt nya jackbroderi, till exempel. Det skall jag nog få tummen ur och fixa snart — vore en bra jacka att ha färdig till september i all fall :)

Så… det var ett blogginlägg om mitt hår. MYCKET RIMLIGT.

Skall springa imorgon också, ifall det fortsätter vara svalt. Intervaller, kanske? Jag hatar intervaller. Jag älskar intervaller. Jag hatar dem mer än jag älskar dem, men de ger ju så himla fin effekt!

OKEJ HEJDÅ

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: