Sova, sitta

Upptäckte till min stora glädje att sidan jag i framtiden skall köpa ett tält ifrån ÄVEN har den stolen jag vill ha, så nu kan jag köpa båda från samma ställe och spara in lite på frakt woo! :3

Igår kväll tvättade jag + räknade på hur mycket tyg jag kommer att behöva beställa från Korps för att sy ett överdrag till min tältsäng så som jag har föreställt mig att det skall se ut. Gjorde en MYCKET SNAJDIG ritning och tror att jag har ganska så stenkoll på vad som behövs — men lägger till en meter extra för det är verkligen bättre att ha lite för mycket tyg än att stå och inse att det saknas ett par decimeter. Fick även det MYCKET BRA förslaget av en vän som föreslog att sy en liten ficka för mobilen på överdraget. SÅ SMART? Bra grej att ha telefonen nära till hands utan att den måste ligga synlig, liksom.

Bra med lite peppiga projekt att se fram emot! <3

Riskettan är i full gång och hittills är det en lugn och sansad dag. Det ringde väldigt mycket igår så jag var helt slut i halsen när jag väl kom hem, så det är skönt att jag inte behöver prata riktigt lika mycket idag faktiskt.

Imorgon handledarkurs och sedan inga fler kurser den här veckan. Nästa vecka BARA Riskettan och sedan lugnt, så jag slipper i alla fall fladdra fram och tillbaka med möbler varje dag :D

Ikväll tänkte jag promenera hem från jobbet och det är varmt som fan och soligt så öh kommer att ångra detta beslut innan jag ens är halvvägs hemma, men det kom ett väldigt långt avsnitt av Flashback Forever så varför inte. Behöver ändå röra lite på mig :)

Right-oh! Ha en fin dag hejdåååå

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: