Skrynkligt

Här är en bild från när jag var typ …21? för att jag känner för det. Svart hår och lugg, det ser man inte mig sporta nu längre! Hade även spänt upp ett skrynkligt rött lakan för att ha snygg fotobakgrund, så himla semi-amibitiöst! (Riktig amibition hade ju såklart varit att STRYKA det satans lakanet först haha)

I alla fall. Det är fredag! Två timmar kvar av dagen! Jag städar och lyssnar på Echo & the Bunnymen och the Decemberists och Sahara Hotnights (apropå lugg då) och det är väldigt kvavt men nästan lite mysigt här just nu?

Hade med mig fredagsfika till Sven och Ingemar förut och vi satt på vår lilla uteplats och spånade lite innan de gav sig ut med sina elever och jag gick in och svarade på lite mail. Jag tycker så mycket om de här lite lugnare stunderna — de behövs som motvikt mot allt hets som är på telefon när folk är sura över att det inte finns lediga tider. Jag har förvarnat både in person och på facebook att vi just nu över sommaren HAR begränsade tider pga SEMESTRAR, ni vet — sådant där folk har laglig rätt till? — men folk verkar ändå inte riktigt köpa det. Suck.

Nåväl. Idag är det fredag och jag tänker INTE sitta och tänka på alla telefonsamtal som drabbar mig på måndag, det får jag hantera då istället. Är det något jag har med mig från när jag nästan brände ut mig på [redacted] så är det att försöka att inte ha måndagen med mig in i helgen. Den kommer när den kommer, och jag kan inte påverka hur den ser ut. Man får bara försöka göra det bästa av saken, och de flesta brukar förstå när man lugn och sansat förklarar för dem varför det just nu är svårt att få tider. Jag vet ju detta. Jag är också såpass trevlig att de flesta blir defused bara man lyssnar på dem, så. DET LÖSER SIG.

Får se ifall det blir någon promenad i fjället den här helgen, det skall tydligen bli ENORMT varmt och enorm värme + carina brukar vara en sjukt dålig kombination. Jag avvaktar lite och ser hur det blir + hur jag mår, ikväll finns det ju viss risk för lite vinintag till exempel. Mmm, vin. Jag fyllde min lilla vinhylla igår så nu finns det vin så att jag klarar mig ett tag framöver :D

Behöver dock köpa hem lite vitt. Bra med vin som skall inmundigas kylt när det är såhär varmt.

Det är lösningsbart.

Har även tillsammans med Puh och Alex beställt en massa Stormtrooper-öl? Enligt Ölgäris inte jättegod, men jag vill ju bara ha för burkens skull egentligen :D

OKEJ

Ha en bra dag! Hejdå! Drick mycket vatten! Tvätta händerna!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: