Inte särskilt avancerad matematik tho

Om min OERHÖRT välkalkylerade Carinamatte stämmer så kommer jag att kunna beställa kanvastyg efter att jag har betalat mina räkningar imorgon = kan sy överdrag till min tältsäng! :D Det blir ett kul projekt, hoppas jag. Kanske man till och med kan göra någon form av brodyr på det? Vem vet! Så länge jag har något att göra så håller hjärnan sig för det mesta i styr.

Mindre än två timmar till kvällens handledarkurs och mindre än tre timmar tills jag slutar för dagen. En varm dag, med lagom mycket att göra. Igår gick jag hem och idag gick jag hit, så dagen inleddes med en dusch på kontoret. Som man ju gör.

Anledningen till att jag gick hit idag var för att när jag gick hem igår var det en lastbil som fullständigt körts sönder vid bron vid gamla klädkällaren, och jag var nyfiken på hur det skulle se ut efter att den blivit bortforslad. Dessvärre inget särskilt spännande att se, men nu har jag i alla fall rört mig så att det räcker och blir över idag och kan därmed chilla som fan ikväll — med gott samvete! :)

Var nedom Hyttan en sväng igår kväll eftersom Martin och Puh var där och ville umgåsa lite, så det blev två glas vin och sedan gick jag hem och sov medan de satt kvar en stund till. Emellanåt kan jag sakna att hänga på Hyttan, men pga coronan och pga Öner har slutat så är det ju inte alls samma ställe längre. Jag tror att mitt nya ölträsk är Ostindiska här intill jobbet, i synnerhet framöver sedan när man kan börja våga sitta ute och dricka igen utan att oroa sig över att man skall bli smittad.

OKEJ ha en bra dag!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: