inb4 torsdagsöl

En solig dag, igen, men värmen har inte än nått in på skolan och jag sitter och lyssnar på peppig och somrig nittiotalsmusik och drömmer om när jag får gå hem och lyssna på Rollspelsklubben och dricka min torsdagsöl som står i kylen där hemma och GÖTTAR sig.

Sov nästan tio timmar i nättras så det var ju verkligen både oväntat och uppskattat? Höll på att somna direkt när jag kom hem igår men tvingade mig själv att hålla mig vaken en stund till. Drömde om vin och fantiserade om lite syprojekt och plötsligt var klockan typ halv tio och det började bli mer socialt acceptabelt att somna. Woo!

Har ännu inte beställt tyget jag tänkt beställa — vill avvakta och se hur kontot ser ut efter att alla räkningar har dragits imorgon. Just nu lutar det åt att jag köper tyg nästa månad istället — jag har lite småprojekt att pilla med innan dess (baphomet-broderi + svart underklänning, bland annat) så jag överlever ju faktiskt en månad till innan jag får sätta tänderna i detta, men det kan också bli att jag lyckligt spontanar iväg tygbeställning nästa vecka. Är det spontant om jag redan nu grundar för att det skulle kunna bli av? HM.

Imorgon AW med kollegorna – corona-anpassat såklart! – och på lördag ROLLSPEL. Bra grejer! En fin helg, vågar jag nog redan nu lova :3

Så….. ja. Det var allt! Tvätta händerna, håll er friska, hejdå!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: