God of Tits and Wine

Det är svalare idag än det var igår, och det är både skönt och uppskattat. Min nacke är dock stel något så in i- och det stör mig. Den har varit stel som fan åtminstone sedan i söndags, jag hoppas att den ger med sig snart. Försöker massera den så gott jag kan, samt sitta så avslappnat det går, men yeah. Stel. Öm.

Det är tisdag och hittills en väldigt mycket bättre dag än igår. Vi har just nu Riskettan i full rulle, och resten av eftermiddagen ser väldigt rättfram ut. Imorgon handledarkurs, och sedan är det torsdag och efter det kommer Midsommar! Yay! Jag har en oerhört rosa fluffig klänning jag skall ha på mig, men behöver hitta min rosa bh och en näve säkerhetsnålar om jag skall få det att se vettigt ut. Just nu är den lite VÄL generös vad gäller urringning, om vi säger så.

Igår var jag på systembolaget med mitt presentkort på 500 spänn och det blev 1 flaska vin och 7 burkar öl :D Vill tillägga att vinet kostade nästan 200 kronor, så jag unnade mig ju verkligen :D Fint det där. Får se om jag ger mig på någon av ölen nu i veckan — det skall ju åtminstone till en torsdagsöl på torsdag. Över Midsommar blir det nog bara vin, jag har ju nu en flaska finrött och en flaska glitterbubbel så det finns att dricka. Och öh mer än en halv bibba apvin, för den delen.

Annars..? Bara bra. Sov bra i nättras också, även fast jag vaknar till mellan varven. Lyckligtvis fungerar det bra att bara lägga sig tillrätta och somna om igen, vilket jag är tacksam över. Efter månader av riktigt dålig sömn tar jag INTE god sömn för given, det kan jag säga.

Det ser ut som att det skall börja regna ute? Det kan det gärna få göra. Det skulle jag INTE klaga på, ens ifall det innebär blöta fötter på hemvägen. Det skall tydligen regna och åska på fredag? Så HIMLA klassisk svensk midsommar, det där.

Mmm. Okej. Ha en bra dag hejdå o/

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: