Blomtanten v2

Personalfest i fredags och det var så HIMLA bra för nog fasen hade vi distans till alla omkring oss :D Vi spelade shuffleboard (aka ”canasta”, tydligen) och drack mer än man borde och sedan vinglade jag hemåt och hamnade på Hyttan och haha där kanske jag inte dricker drinkar igen faktiskt. Host.

Rollspel i lördags, en lite lugnare spelning tyvärr. Jag ville ju ha action och var redo att veva, men baserat på vissa tärningsslag som gjordes var det kanske bra att vi inte var tvungna att försöka försvara oss :D

Igår blev det en promenad i Vättlefjäll och sedan chillade jag bara.

Idag …KANSKE springer? Vi har tvättid och jag funderar på att medan tvätten hänger på tork faktiskt försöka komma ut lite, eftersom det för en gångs skull är en lite svalare dag. Det hade varit fint. Jag kommer att springa så oerhört illa, men fan — bättre en dålig runda än ingen alls, amirite? :)

Imorgon Riskettan, annars en vecka med lite färre kurstillfällen. Skönt!

OKEJ ha en bra dag hejdå!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: