Så förbannat liten är jag ju inte

Torsdag! 

  • Höfterna känns mycket bättre, men kommer att chilla idag + imorgon innan jag börjar röra på mig på allvar igen. Vill inte riskera..!
  • ÖL MED EVA IKVÄLL vilket är cirka det bästa? Finhäng på Ostindiska, med andra ord. Woo! Jag har såklart med mig min beer lesbian-skjorta för det är fan bara RIMLIGT.
  • Har nog kommit på hur jag skall göra för att få ärmarna bäst på klänningen! Fixar detta imorgon pga dricker öl och brudar idag. Har ju hela helgen på mig! 
  • Från och med idag är det 100% span i brevlådan efter mitt lilla svindyra inköp som gjordes förra veckan :D Leverans beräknad 6/2 – 16/2 så ni fattar ju suget just nu!

Idag skiner solen, jag lyssnar på peppig musik och so far är arbetsdagen både lugn och lovande. Surar lite över att den jättefina tischan jag köpte på spelningen i söndags i storlek M pga varken XS eller S fanns alltså är SJUKT mycket för stor på mig så den går ju inte direkt att ha om man vill vara fin, får se ifall jag kan köpa en ny i framtiden från deras hemsida antar jag. Det är inte mitt fel att jag har en ganska liten hydda :< 

Imorgon är det kort arbetsdag följt av ett besök hos kurator på sjukhuset i Kungälv, och sedan skall jag tvätta. Beetlejuice går på tv ikväll och det visar sig att Martin aldrig har sett Beetlejuice så vi snackade om att streama den i helgen. Så länge jag kan sy samtidigt, så! :D

Annars är helgplanerna mest att sy och pyssla, och så min traditionella söndagspromenad kring sjön <3

OKEJ HEJDÅ

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: