Kategorier
Looks Meta Squeee Träning

Djävulskt snygg

Jag gick på spelning igår och var så himla snygg? :D Får man säga så om sig sjävl? Jag skiter i vilket, jag var fan en stört-puma! :D

När jag hittade (och köpte!) denna fotsida himlavalvsklänning hade jag väl aldrig trott att det skulle dyka upp den perfekta konserten för den, men det gjorde det! Twin Temple — satanisk doo-wop! Bra grejer!

Jag försökte desperat få till både beehive och en victory roll igår men varken eller ville fungerar, så jag är glad att jag var snygg ÄNDÅ. Jag får nog träna lite mer på de där victory rollsen, fast å andra sidan lär jag väl inte direkt ha så många fler outings där det vore relevant frisyr så… Meh :D 

Det är måndag, minusgrader och SOLSKEN. Lyssnade på sista delen av ett äventyr med Rollspelsklubben som jag först trodde skulle vara väldigt blah men som sedan visade sig vara skitkul (Tolas tidiga tonår) och myste i den kalla morgonsolen hela vägen till jobbet. Förvånansvärt bra mående idag trots att det blev lite (host) vin under kvällen igår. Vissa dagar mår man som man förtjänar; vissa dagar mår man BRA.

Påbörjade syendet av ärmar till klänningen i helgen, skall se imorgon ifall det blir bra eller ej. Ikväll skall jag springa och cirka direkt efter har jag och Martin TV-dejt så ikväll blir det inget alls sytt! :) 

Igår var det för övrigt både Groundhog Day OCH ett palindrom; 20200202 / 02022020. Det ni! :) Övervägde att posta något på Facebook klockan 20:20 bara för ATT men då var jag mitt uppe i att dansa och dricka vin så BRY SIG.

OKEJ ha en bra dag hejdå! Det kommer att vara svinkallt när jag springer ikväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *