Rosa

Helt otroliga färger på himlen imorse? Martin sade att det var så fint bara för att han var hemma igen, det stämmer säkert <3

Jag firade Martins hemkomst med att köpa ett par örhängen jag inte kunnat sluta tänka på på ett par dagar. Funnily enough så är det örhängen som jag verkligen tvivlar på att Martin skulle gilla :D Men men, vad jag har i öronen är ändå min ensak även fast det såklart är trevligt om även han den däringa tycker att jag är fin. Lyckligtvis kan man ha olika örhängen vid olika tillfällen och dessa kommer ju främst att användas till lajv/medeltidsveckan och då är ju inte Martin med, SÅ.

Har nu nästan lyssnat färdigt på HP Podcraft fyrdelars podd om Phantom of the Opera (BOKEN — även fast de hela tiden brister ut i sång till låtar från musikalen ;)) och jag har banne mig saknat att lyssna på dessa dårar? Jag har fastnat i ett par andra poddar på vägen och jag bingar ju så fort jag hittar något kul. Någonstans i bakhuvudet finns väl en tanke på att jag skall komma ikapp med alla poddar så att jag framöver lyssnar på allt när det är aktuellt och nysläppt men eh… Vissa poddar är jag ju 10-150 avsnitt i backlogg på så det går ju lite sisådär. Jag har ju heller inte obegränsat med tid att lyssna, så ja. Det blir vad det blir! :)

2,5 timme kvar av dagen och sedan skall jag bara in på stan för att köpa en zip hoodie åt Martin innan jag åker hemmmm. Ser fram emot en hel helg ihop med honom, man tar inte riktigt saker för givet längre faktiskt.

Hejdå! :D

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: