Vintrigt

Vi var på Liseberg igår! Det var jättemysigt, faktiskt. Det var sol hela dagen och SVINKALLT, men en väldigt klar och vacker kväll. Inget regn, ingen blåst, bara kallt som fan och jättemysigt :3 Vi åkte Lisebergsbanan och satt där med våra små pappersbiljetter hårt hållna i vantbeklädda händer, både dit och tillbaka igen. Väl hemma i Surte åt vi på Hyttan innan jag gick hem och drack varm choklad med Baileys och en Glögg Sour. Det blev Nailed It!, Dragula och alla möjliga sorters musikvideos halva natten innan jag kom i säng vid halv tre, oops?

Klev upp strax efter tio imorse, åt ett par mackor och gick sedan ut på en tre timmars promenad i Vättlefjäll med kameran i högsta hugg. Det är så himla vackert nu när det ligger snö och frost överallt, herregud. Tog massor av bilder, skall se ifall jag kanske postar något av det på Instagram eller inte.

Nu ikväll har vi tittat på Ullared och ätit hamburgare. Det har varit en himla bra helg! Riktigt bra Martinhäng, vilket jag verkligen uppskattat <3

Har köpt ett gäng julklappar också så det börjar väl bli dags att komma igång med lite inslagning snart också :) Det är ju nu bara 23 dagar till julafton! Woo!

OKEJ ha en bra kväll jag skall se på film eller något innan jag skall lägga mig tänkte jag :)

hejrå!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: