Tröstlöst

Jag är bara väldigt stressad, just nu. Det är inte min bästa vecka. Jag sover dåligt och vaknar orolig, och det är mycket med schemat på jobb nu när vi har sjuka lärare. Hjärtat känns som en liten nervös fågel i en för liten fågelbur, fladdrar runt och panikar sig.

Jag skulle ju springa idag, det är onsdag. Men jag behöver kvällens alla timmar för att få färdigt julklappsgreja så jag skall sätta mig med det istället. Jag vågar inte skjuta för mycket på vissa grejer — det handlar om saker som skall postas, så jag är väldigt avhängig av postens cut-off vilket VERKAR vara den 16/12 även för paket (det är vad som gäller för kort/brev) men jag vill nog helst ha det postat innan dess om det går. På fredag? Vore dröm. Så sitter jag tre timmar ikväll och tre timmar imorgon och huttar iväg detta på fredag innan posten stänger lådan för dagen så vågar jag nästan hoppas på att det faktiskt kommer iväg i tid, också.

Veckan tar aldrig slut. Igår kändes som en onsdag och idag känns som en torsdag men det är torsdag imorgon så jag vet inte hur jag skall orka hela vägen fram, just nu. Åtminstone så skiner solen, det är ju ändå något. Man får vara glad för det lilla.

 

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: