Skrivarhelvete och spödjävlaregn

Pic unrelated

Jag hade ju en dessvärre väldigt kaosig fredag då 1. skrivaren inte fungerade efter den senaste uppdateringen från Microsoft och 2. jag var tvungen att radikalt ändra tre dagar i schemat pga en miss från min sida så när jag lämnade jobbet var jag mest trött på livet, faktiskt.

Lyckades snatta två tvättider på kvällen så fick tvättat en hel del, bland annat sängkläderna. MYSBRA GREJ. Sov helt okej, och på lördagen stack jag som sagt var in på stan för att handla lite ihop med mamma innan jag gjorde mig Snygg™ inför kvällen. Woop!

Skulle ha meckat lite med skrivarskiten igår när jag ändå var på kontoret för att pyssla med Martins julklapp, men datorn började bråka och jag ORKADE INTE. Jag var lite bakfull och mest bara trött på allt, så jag åkte till Bäckebol för ett ärende och sedan åkte jag hem och cirka dog en stund. Mådde lite bättre på kvällen när jag fått mat i magen, så det var ju bra.

Natten till idag sov jag väldigt illa, har vaknat till flera gånger och haft oerhört svårt att somna om. När klockan ringde hade jag inte ens ork att bli sur, så jag gick bara upp och duschade och började göra mig redo för dagen. Ute SPÖdjävlaregnade det, så jag valde att ta ett senare tåg och ägnade istället lite tid åt att diska och plocka i köket, vilket kändes bra.

Kom till jobbet efter en torr promenad (eftersom det lyckligtvis slutade regna) och fick efter två timmars felsökning (allt som allt FYRA timmar om man räknar fredagen) äntligen den ena skrivaren att fungera. Skall strax ringa supporten för att se ifall jag kan få hjälp att ominstallera den andra i förhoppning om att den skall spotta igång sedan också, så ni kan ju hålla tummarna för mig. Jag HATAR skrivarstrul! :P

Ikväll skall jag springa, imorgon blir det fortsatt julklappspyssel. Behöver få till de där sista grejerna jag vill ha till julafton också, men det löser sig. Jag får bara inte bli för optimistisk vad gäller tiden — bättre att köpa NU så att man har sitt på det torra än att vänta in i det sista och tvingas ge sig in i JULKAOSET på stan. Ni vet, det där som gör att jag börjar knuffa på folk pga får panik…? Dålig grej.

OKEJ. Ha en bra dag!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: