Lucia

JULTRÖJA PÅ

Inte den jultröja jag VILLE ha idag, för den hittade jag inte, men ett good enough substitut! Pew pew Lucia!

Dagen började med ångest because reasons, men i stort sett alla anledningar har rätat ut sig så nu mår jag mycket bättre och känner mig tillfreds med livet igen. Har mindre än en halvtimme kvar av arbetsdagen och sedan skall jag in på stan en snabbis innan jag åker hem och bakar en kaka till kvällens rollspelande. ROLLSPEL MUTHAFUCKAS, jag är nöjd!

Julklappen som skulle bli klar igår blev klar igår och har nu postats och allt är frid och fröjd. Martin är hemifrån idag så jag skall passa på att slå in lite julklappar medan jag har lägenheten för mig själv tänker jag, så det blir nog lite julmusik och så på det ;) Har ställt in en Lusse Lelle i kylen så det blir ju en öl innan jag sticker iväg ikväll också :3

Igår drack jag Morgondagens nya godisöl (Fizzy Dizzy) och ÅT GODIS för första (och enda!) gången på sex veckor. Jag köpte nämligen ett par sådana små flaskor till för att ha när jag tog kort på ölen (eftersom jag är sjukt sEriÖs ölfotograf) och bestämde mig efteråt för att faktiskt se ifall de påverkade ölsmaken något eller ej. Det var okej, och lyckligtvis känner jag noll sug att äta mer godis så jag fortsätter att avstå :) Göttans!

Jag har väl inte så mycket mer att tillägga just nu. Jag är lite sömnig men ja, snart slut på dagen och då blir det ut i det lite tvekande solskenet därute. Wooo!

Hejrå!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: