inb4 offer

Ja men GOD FUCKING JUL till mig när vi plötsligt inte har en enda fungerande skrivare (av två) efter att den senaste uppdateringen från Windows gått igenom! Tidigare har jag helt enkelt gjort en återställning till före uppdateringen, men nu kommer det en massa varningar från Microsoft om osupporterat OS och whatnot så jag får väl på något sätt lära mig svartkonst (eller offra en get eller två) för att få skiten att fungera. Frustrationsnivån just nu är SKYHÖG, så bara …bråka inte med mig just nu, k?

En timme kvar av arbetsdagen och jag skall mest bara dammsuga och skura av, och sedan sticker jag hem och pillar på julklappar (och tvätt) istället. Får väl konsultera min sambo och se ifall han har några snajdiga felsökningstips jag kan testa på måndag, för vi behöver kunna skriva ut för att slå in alla betalningar i kassan.

ARGH

Okej. Ha en bra dag, jag skall leta rätt på vilken urgud jag måste tillbe naken i månens sken för att få detta att fungera…

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: