Ett filter för bättre tider

Halli hallå, det har varit mycket idag så jag har först nu lite tid att liksom författa något här. Öh. Hej! Det är tisdag, det är mörkt och regnigt och det är inte längre minusgrader. Det blev plötsligt väldigt NOVEMBER mitt i december, liksom. Mitt i är väl lite av en överdrift, men ni fattar.

Igår sprang jag surtevarvet runt och det gick bra. Inget direkt superspeciellt pass, bara liksom verkligen good enough, och det är ju fint. Jag är glad att jag håller igång — fortsätter jag såhär nästa år så KOMMER jag att klara mitt mål på 500 km sprunget. I år fick jag ju minska det allt eftersom och just nu har jag mål på 325 km. Oops. Promenadmålet var 2000 km och jag kommer NOG att klara 3000 km innan året är slut, så det går ju lite bättre på den fronten. Men båda två bygger ju åt samma håll och båda gör sitt — jag är inte en sämre människa för att jag går 10 mil i veckan men misslyckas med att springa 6 mil i månaden liksom.

Ikväll blir det plankstek och hockey och jag skall nog pilla på lite julklappar, tänker jag. Det blir bra.

Lite angstig idag, har så mycket dumheter i skallen som jag inte riktigt klarar av att hantera så bra som jag skulle vilja. Det ger med sig, det är verkligen bara hjärnspöken och det har bekräftats flera gånger om att just de HÄR dumma intrusive tankarna är helt ute och cyklar, så jag får bara rida ut det och hoppas att morgondagen blir lite bättre i den aspekten.

Imorgon är det handledarkurs och jag har redan idag ställt i ordning allt inför det. Imorgon skall jag göra mackor och hoppas att min rygg håller — jag hade ju men i ett par dagar efter att jag gjorde mackor till Riskettan förra veckan? Det här med att vara 35 alltså… vad i helv

Men ja. Ha en fin dag! Intervaller imorgon och det ser jag fram emot :)

Hejsvej!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: