Beer over boys

Plötsligt hände det: Jag hamnade i julläge! ÄNTLIGEN!

Hela den här veckan har varit dryg, utdragen och långsam. Jag har varit väldigt ”meh” till allt (vilket väl har märkts på bloggen) och vill väl mest att allt skall vara överstökat, men idag så vände det, och jag är så himla nöjd?? Dagen började lugnt ihop med Martin, där vi tittade på Musikhjälpen medan jag pillade på mitt julklappsbygge och åt frukost, och sedan åkte jag in till jobbet där ALLA lärare (äntligen!) var närvarande. Fixade lite julklappar online och plötsligt släppte liksom ALL stress och jag kände mig både zen och uppspelt. Så HIMLA skönt!

Just nu har jag stort förtroende för att bli klar med julklappen jag vill posta imorgon ikväll, och sedan blir det nog faktiskt bara en julfilm och en torsdagsöl och liksom CHILLA en stund. Imorgon före jobb postar jag mitt paket, efter jobb bakar jag en saffranskladdkaka och sedan blir det rollspel! :D

Den plötsliga PEPPEN för saker? Gud vad jag saknar den känslan när jag är mitt i depressionen, det inser jag ju först nu. När man är sådär grå och låg så vet man inte ens om att den här känslan av att flyga finns, så jag tänker passa på att njuta lite extra av att allt känns bra just nu. Det har jag fan förtjänat :P

Men ja. Allt är bra! Snart är det vår och då får jag ha på mig min jeansjacka igen, och det ser jag fram emot för nu har den pimpats med ett par nya pins inför kommande säsong :3

Ha en bra dag! Jag skall ha glitter i håret imorgon så inb4 klagande på kliande glitter och surt huvud :D

Hejrååå

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: