Trul

TORSDAG och två timmar kvar av dagen!

Igår sprang jag intervaller och 1. jag sprang 7 kilometer och 2. jag snittade 6:22 per kilometer så alltså jag behöver uppenbarligen på riktigt hålla igång med intervaller en gång i veckan för WOW?

Idag en milslång promenad före jobb, och på lunchen kvickade jag mig ner till systemet för att hämta ut mina Glögg Sour (Poppels/Morgondagens) som äntligen kommit. I helgen skall vi hämta mina Lusse Lelle för i år skall jag BANNE mig få dricka sur saffransöl på julafton! Woo! :D

När jag kom imorse hade tydligen jultomten varit här?? Även känt som ”jag fick en tidig julklapp från Sven” som hade köpt en Dugges Tropic Thunder till mig. Så himla gulligt? <3 Det är en riktigt bra öl faktiskt, så jag skall hem och stoppa den i kylen så att jag kan dricka den antingen imorgon eller på lördag :) Ikväll har jag redan en torsdagsöl på kylning hemma, så får vi se ifall det är drickbart :D Jag heter som sagt voodoobunny på Untappd ifall någon vill adda mig för att se vad jag dricker och vad jag tycker :)

Skall på stan en snabbis på hemvägen och sedan skall jag tvätta och fixa lite grejer hemma. Siktar även på att köra lite hemmaspa pga det är ju en bra grej som jag mår bra av. Jag har lyckats få någon form av tonårshud igen vilket innebär typ lite finnar och väldigt fet hy? VEM BLIR TONÅRING VID TRETTIOFEM detta är ohållbart
Jag skall ringa polisen och klaga
Eller kungen

Knugen.

Det börjar mörkna ute och kommer att vara svart tills det är dags för mig att gå hemåt. Det är så vi lever, nu. Jag insåg ju häromdagen att det nu dröjer cirka 6 månader innan det finns löv på träden här utanför skolan igen. Wtf?

MEN. Jag älskar årstiderna, det gör jag. Jag tycker ju så himla mycket om hösten och vintern och våren och sommaren, trots mörker och säsongsdepressioner hade jag inte bytt detta mot världen liksom.

OKEJ. Ha en bra kväll hejråååå

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: