Grådag

Konstaterar att jag börjat hamna i en höstdepp. Vad bra. Jag har inte sovit särskilt bra på sistone, och jag känner mig allt mer ”meh” inför saker. Jag mår bra, jag har ingen ångest för tillfället, jag kan skratta och vara glad, jag bara har noll ork och pepp att göra saker.

Får försöka komma igång med lite bygge/syende hemma och se ifall det får det att släppa lite, det har ju åtminstone fungerat väldigt bra som ångesthantering så förhoppningsvis har det även en effekt mot the great big nothingness som just nu huserar.

Det är onsdag, i eftermiddag har vi Handledarkurs och ikväll skall jag springa intervaller. På fredag skall jag städa och tvätta och på lördag skall jag och Toro köpa julklappar, så DET är jag ju ändå pepp på. Skall försöka komma fram till vad jag skall köpa så att jag har en någorlunda plan för egen räkning när helgen drabbar, men mitt främsta mål är ju att vara behjälplig med att hitta julklappar som han kan köpa :)

Jag är på humör för att baka något, men jag vet inte vad. Kanske bakar något i helgen, jag tror att planen är att vi skall fira Olof på lördag? Jag tror att han fyllde år igår. Jag sade inte grattis, jag tror att jag missade hans födelsedag. Dang. Får bekräfta via Martin och sedan gratta i efterskott som en idiot om det nu var så att det var igår :/ Det är svårt med folk som inte finns på Facebook! Man skall inte vara så avhängig av Facebook för sådant men det blir ju lätt så, i synnerhet när man har en relativt stor bekantskapskrets att försöka hålla koll på. Så pinsamt.

Jag önskar att jag fick lite sol om dagarna. Jag tror att det hade gjort mig piggare, och att jag hade fått sova bättre om nätterna faktiskt. Det löser sig. Jag är bara lite låg just nu, men jag mår ju som sagt var bra i övrigt. Man kan inte vara på topp, alltid.

Ha en fin dag :)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: