Det som komma skall

VARFÖR har jag inte börjat se på the Office tidigare? Detta är ju hur bra som helst!

Kan vara så att jag såg typ 15 avsnitt igår. KAN vara så att jag drömt om the Office hela natten. Uh.

Det är måndag, jag gick långpromenaden (nåja) till jobbet imorse och ikväll tänkte jag springa. Martin är hemma sjuk (halsont) så får klappa lite på honom också :)

Det är 50 dagar till jul och det börjar bli hög tid för att planera julklappar känner jag. Martins julklapp ligger väl FÖRHOPPNINGSVIS snart på posten, jag vill minnas att det var utlovat leverans slutet av oktober/början av november och well …det är ju nu. Den kräver en del tid och arbete så vore bra att få komma igång med den så snart som möjligt. Det krävs även en del material jag inte har och heller inte har råd med just nu men DET LÖSER SIG. Jag får försöka komma på en bra lösning kring det där :) Steg ett är fortfarande att grejen skall komma.

Det blir inte dyra julklappar i år. Jag har väldigt begränsad ekonomi iochmed att jag inte jobbar 100%, så i år får det verkligen vara tanken som räknas. De viktigaste att ge klappar till är ju barnen liksom, och där skall jag gnugga geniknölarna lite och se vad jag kan hitta på för något :) Det är så länge sedan jag träffade pojkarna nu, så jag tror att jag skall kolla med Fredrik vad de hittar på i helgen och se ifall de kanske har tid för en liten fika. Å andra sidan träffar jag dem när Ricard levererar dit pappa och Prescilla om 1,5 vecka, så jag kanske skall lägga helgtiden på att städa och fixa hemma och planera julklappar istället. HM. Vi får se.

På fredag skall jag dock ut och dricka öl, och det  blir cirka den enda utgången som görs den här månaden. Jag har en liiiten budget planerad för det, så det blir ju heller inte svindyr craft beer som dricks då :P Men alltså, jag har också haft en väldigt storslagen helg i Malmö med MASSOR av dyr mat, öl och hotell så det är ju kanske inget jag måste lägga skitmycket mer pengar på den här månaden ;)

OKEJ. Ni får ha en fin dag! Jag skall skriva vykort till mommo och kanske tjuvspela lite jullåtar :P

Hejsvej!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: