Allt jag vill ha

Jag behöver antingen medeltidsveckan eller ett lajv där jag kan få dricka vin och vara awesome, vilket som nu inträffar först. Så trött på november nu. Köpte fika till kollegorna så att vi åtminstone får i oss lite socker, för det här mörkret får ju alla att bli trötta och hängiga och det går ju inte för sig.

Ikväll är det intervaller som gäller, och sedan blir det nog bara sänghäng tills jag skall sova. Igår blev det the Office och det var ett så djävla hårt ångestavsnitt och jag kände att det verkligen, verkligen var fel dag för det. Av någon anledning fick jag sådan SJUK energidipp när jag kom hem från jobbet igår. Dels var jag helt snurrig när jag skulle göra kvällsmacka, stod verkligen och vinglade och liksom tappade bort var jag var, och sedan var jag bara helt matt och låg resten av kvällen. Så, ja, fel dag för lite ångestavsnitt, men nu är det avverkat och idag är jag mycket piggare och gladare.

Det är onsdag men känns som torsdag, så den här veckan blir väl lite längre på så vis. Imorgon vill jag titta på hockey (Frölunda – Oskarshamn) och kanske ta en öl, på fredag blir det Klädkällaren med Rigmor (vårt årliga julbesök!) och på lördag skall jag tvätta och vi funderade på att besöka Jul på Liseberg — ni vet, det där vi snackat om att göra i sju år hittills men aldrig fått tummen ur? Är 2019 året då det äntligen händer!? Vi får se. Mer om det nästa vecka, I guess? :P

Jag kanske syr lite i helgen. Jag har lite paus på skapandet just nu men jag vill komma igång igen, i synnerhet med tanke på att jag vill göra en massa superavancerade broderier på mina kommande plagg så det vore ju bra att få tummen ur så att det blir gjort i tid. Jag har dock ett annat litet syprojekt som måste lösas först — en julklapp! Vad och till vem vågar jag inte skriva här, men berättar och visar efter jul sedan ;) (och glömmer jag det och ni är VÄLDIGT nyfikna så kan ni ju alltid påminna). Överväger att ta med mig brynjan ner när jag ser på hockey imorgon, jag har lite jobb kvar och just nu är det ganska jobbigt att sitta med den i knät och bygga för den är ju ganska tung, liksom.

BORDE fortfarande få till någon form av fotografering av mig i full outfit nu när jag har både brynja och huva? Får se ifall det är lösbart. Det väger ju lite så inget man liksom spontant rusar ut i skogen med en kamera för att ta kort på, kanske. I synnerhet inte nu när dagarna är så korta och man bör planera sina skogsbesök. På helgerna vill jag ju promenera i Vättlefjäll och då orkar jag ju inte släpa på liksom 10 kilo brynja varvet runt.

OKEJ. Jag har lite mail att svara på och snart kommer kollegorna in och får fika, så jag avslutar här. Längtan efter medeltidsveckan är STARK, oron över att inte ha någonstans att bo likaså. Har jag riktig djävla tur kan jag kanske få bo på samma ställe som i år, annars …hotell, antar jag. Hur jag nu skall ha råd med det? Det löser sig. På något vis. Hoppas jag.

Hejrååå!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: