Stenar, då

Jahopp, tydligen kan jag inte använda vad jag vill för bilder på min blogg utan att folk skall komma med konstiga kommentarer. Det stör mig. Här är istället bilder på stenar, det kanske går bra att posta?

Jag är på jobbet och har två timmar kvar av dagen, sedan skall jag gå och umgås med mamma en sväng. I väskan ligger ringar och tänger, för det finns en ambitiös tanke att jag skall öppna lite ringar under vårt socialiserande ikväll. Och skulle jag inte orka… så är det okej. Huvan är till hälften färdig, och sätter jag mig och kollar en film och öppnar ringar samtidigt så är jag liksom klar med det där sedan. Jag är ändå ganska snabb på detta ;)

Har fått stresspåslag av en sak som redan har löst sig så jag vet inte riktigt vad det är för fel på mig, men sådant är det — livet Carina.

Men ja. Helgen:
Fredag – umgås med MamJan
Lördag – tvätta, hänga med Rigmor, färga håret, sy
Söndag – promenad, konsert

Jag och Eva skall gå och se Trepaneringsritualen! Vad har man på sig på en sådan konsert? Det blir väl något ..öh… svart, i vanlig ordning. Jag är ju så himla piffig med att hitta på spännande kombinationer av …svarta kläder… eh. Ja. Det fungerar, ju? :P

Jag skall dammsuga och skura och städa av lite här nu. Har gjort det mesta redan, men jag pendlar mellan att svara på mail/telefon + städa. Men ja, två timmar kvar — jag är inte ens stressad än. Eftersom jag inte skall med tåget efteråt så har jag ju verkligen all tid i världen också. Jag skall promenera bort till mamma om vädret tillåter, så vad gör fem minuter mer eller mindre?

Behöver fortfarande besöka lite secondhandbutiker och hoppas på skinn. Hm. Jag passerar ett par bra på vägen så frågan ääääär om jag skall ta en minut och gå inom och se ifall de har vad jag är på jakt efter? I så fall bör jag verkligen se till att vara klar i god tid så att jag inte jobbar över :D

Okej. Ha en fin fredag! Det tänker jag ha :)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: