She looks good in ribbons

Saker man kan göra när man bor i Göteborg och inte i Visby: Spontana iväg på Sisters of Mercy-spelning sådär i sista sekund. Woop woop!

Så jag är lite trött idag :3 Men det är HELT OKEJ. Om tre timmar skall jag lämna jobbet och sätta mig på ett tåg till Landskrona eftersom jag skall vara på utbildning nu torsdag/fredag, så jag får väl sitta på tåget och frustgarva åt Rollspelsklubben tänker jag. Just NU sitter jag och gråtfnissar åt att Daniel gav sin elev ett körhäfte och glatt sade ”kolla här!” som att han var en trollkarl och jag och Johannes ORKAR INTE. Så ja. Bästa Daniel :D

Vilken SPELNING hörni! Jag är så djävla nöjd! Passade på att smita ut precis när de började spela för att köpa en teeshirt och det var ju alltså NOLL kö då pga alla hade hetsat in i lokalen. Intressant grej som skedde var ju när jag bad att få en teeshirt i storlek Small (minsta erbjudna storleken) och försäljaren höll upp tröjan och skeptiskt kollade på mig, som att jag borde ta en större storlek. Den är för STOR, men thanks for noticing eller något?

Ny bandtröja i garderoben woo! Sjukt högkvalitativt tryck, för den delen. Denna lär hålla ett tag! :)

Eftersom jag lite random stack in till stan på konsert igår så blev det ju såklart inget packande då. Istället packade jag imorse; svintrött och lätt bakis. Jag TROR att jag fått med mig det mesta, men jag vet att jag behöver köpa lite strumpor för att klara mig. Planen just nu är att sticka inom Lindex på centralen innan tåget går och köpa något sådant där fempack då, annars får jag se ifall jag kan ta det på City Gross i Landskrona eftersom hotellet ligger nära intill.

Ut och resa wooo! \o/

Fatta vilken bra kroppsdag jag ändå hade igår? Vågade gå på konsert i leggings och magtröja och KÄNDE MIG SNYGG på kuppen, det var himla fint faktiskt. Himla bra kropp! <3

Så öh. Det var allt för idag! Hej svej!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: