Orka

Vissa dagar är jag förmodligen en sämre receptionist än andra — de där dagarna när jag mest av allt bara vill skrika på folk för att de är krångliga och besvärliga. Fast jag kanske är en bra receptionist trots allt, för jag håller tand för tunga och svarar snällt och rart och önskar dem en trevlig dag innan jag lägger på, så kanske gränsen går först när man faktiskt agerar ut sina frustrationer? Kanske.

Det är onsdag, jag sprang inte igår pga tågstrul så jag skall springa ikväll istället. Igår köpte jag en spindel att ha på huvudet imorgon pga rimlig halloweenlook, och sedan chillade jag hemma och lade mig tidigt på grund av huvudvärk. Huvudet var som det skulle igen när jag vaknade imorse, så jag gav mig ut i minusgrader för min morgonpromenad och lite Rollspelsklubben i öronen. Det har hittills varit en lugn dag på jobbet — vi åt lite tårta på lunchen för att fira att vi fått sålt en bil, och nu dricker jag vatten och lyssnar på the Cure.

Kronan kom ju igår och den ser bra ut. Jag tog lite halvkassa selfies och vill väl helst ta någon form av BRA bild innan jag visar upp den på allvar tänker jag. Den ser bra ut! Den är lite småsned framtill, men jag får väl distrahera folk med mina bröst (SKOJAR!!) så tänker de väl inte på det. Host.

Det är snart november och jag saknar Visby. Jag saknar att ha det stålgrå havet precis utanför hemma, att flanera längs strandpromenaden för att ta mig till bibblan och att sedan ta omvägen genom gravarna hem bara för ATT. Jag saknar att besöka min syster på kyrkogården. Jag saknar till och med den värdelösa shoppingen (som förvisso har utvecklats sedan jag bodde där!) på östercentrum, och att typ …åka till Gahms. :D

Jag har för övrigt fått i huvudet att jag skall klippa mig. Antingen bara någon decimeter eller två, ELLER så klipper jag håret axellångt. Frågan är ju bara om jag kommer att ångra mig? Det hade varit skönt att ha något som är lite mer hanterbart än längder som fastnar i byxorna när jag klär på mig. Något som går att fucking BORSTA utan assistans, för den delen? Något som torkar bara någon timme efter att jag duschat istället för att vara fuktigt resten av dagen. Det hade väl kanske varit något, eh?

Nu skall jag besvara mail och koka kaffe åt lärarna. Hejsvej!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: