Öl!

Fredag och två timmar kvar av arbetsdagen, sedan tar jag mitt pick och pack och möter Martin på centralen för vår bussresa ner till Malmö för helgens öläventyr! Woo!

Det skall faktiskt bli väldigt fint att komma hem till Malmö lite. Min hemstad kommer alltid att vara Visby, men jag bodde i Malmö i 5,5 år och hann ju slå rot där till viss del. Det var också var jag bodde när jag och Martin påbörjade vår relation (~ish) så staden var ju en viktig del i vad som sedan ledde till vårt samboskap. Vi skall ju inte riktigt fara runt i staden, men det blir ju en liten promenad längs kanalen ikväll för att ta oss till restaurangen jag har bokat bord på åt oss. Jag hoppas kunna dela lite bilder nästa vecka — det ser helt vilt vackert ut där :D

Kul att komma iväg lite också — vi sitter ju mest hemma i Surte på helgerna så det blir ju spännande med lite åka-iväg-äventyr. OCH vi skall träffa fyra av världens bästa människor?? Michaela, Jolt, Toro och Anna! Vilken grej! :D

Det blev inget springa igår, jag och Martin åt ost och korv och såg på hockey istället. Frölunda vann, så det var ju himla charmigt.

Jag tror inte att det blir något alls bloggat i helgen men det märker vi väl :P
Ha en fin helg, det tänker jag ha! :)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: