Octobre

”Du ser lite annorlunda ut i håret” sade en elev tveksamt, och jag tänkte att ja, jo, jag brukar ju inte vanligtvis ha en spindel i håret — åtminstone inte när jag jobbar. Alla andra som haft en åsikt har sagt ”Vad du är fin!” för jag är ju liksom omgiven av gulliga människor här, faktiskt.

Jag poppar the Spookshow (pga gulligt OCH läbbigt!) och sitter här och ba ÄGER receptionen som en sann häxa i mina jättestora pentagramörhängen (som ju tyvärr är åt fel håll för jag har hellre spetsen neråt) och livet är ju för himla bra, faktiskt. En väldigt lugn dag, en väldigt lugn vecka. Skönt det med, ibland är det så djäkla mycket på en gång *host*SOM I SOMRAS*host* så jag tänker banne mig njuta av lite downtime också. Passar på att städa mitt skrivbord och städa våra system, så ligger man bra till på den fronten när det väl blir lite mer att göra igen :)

Det är torsdag, jag sprang igår (woo) och imorgon har jag tvättid och skall väl fortsätta pilla på min klänning, faktiskt. Jag behöver köpa snedslå så jag skulle väl behöva ta mig inom stan på hemvägen och fixa det, och får i så fall gå från Eriksdal (eller ta bussen som en NORMAL DJÄVLA PERSON) hem, men behöver också fixa en present åt Rigmor som fyller år på lördag så det vore väl ändå en väldigt rimlig grej att göra när jag ändå slutar tidigt (pga fredag)

(varför använder jag parenteser så mycket?) (och samtidigt: varför INTE)

(en annan sak jag överanvänder är väl också versaler)

Torsdagsölen inmundigas i afton på Ostindiska Ölkompaniet! Det blir bra!

Ha en fin Halloween, ät inte för mycket godis och se till att ge komplimanger till alla söta små häxor ni ser <3

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: