Kvavt

Det blev kvällspromenad via Örgryte till Gamlestaden igår. Himla mysigt, faktiskt. Det var en oerhört fin kväll och jag lyssnade på Rollspelsklubben och var väldigt nöjd med tillvaron. Hemma såg jag lite Dragula och lyssnade sedan på musik och chillade innan jag lade mig.

Sov …bedrövligt. Hade nattskräck eller liknande och vet inte om jag var vaken eller ej men det var så verkligt, mer än mardrömmar. Jag trodde jag skulle kvävas och jag satt fast i sängen och jag kunde inte skrika. Lyckades vakna/ta mig ur det till slut, väckte Martin som fick hålla om mig en stund så att jag kunde få lugna mig. Det var vedervärdigt. Satte på min långa Loreena-playlist och somnade till slut om. Trött idag.

Idag skall jag springa, är planen. Behöver även packa inför morgondagens resa till Scania, så jag skall fundera lite över vad jag villhöver ha med mig. Skall göra ett sista försök att hitta den försvunna öltischan också, den är ju så himla passande att ha när man är på mässa och dricker öl och samtidigt vill uttrycka sin nihilism :D

Hämtade ut min nya kappa igår och den sitter PERFEKT. Jag har till och med plats för brösten, vilken grej! Kappan får självklart följa med till Malmö, varför ha den fula höstjackan när man KAN se ut som en kick-ass prinsessa i en åtsittande kappa med utställd kjol VA! :)

Jag känner lite att planen för i år är att hantverka så många julklappar jag kan. Dels pga budget, dels pga skitkul att hantverka, dels pga känns mer personligt så. Jag vet väl dock inte riktigt vad jag skall ge folk, men det är två månader till julafton så det börjar ju bli dags att planera lite nu. Martin kommer ju att få en semi-hantverkad julklapp, det skall bli kul! Jag är lite skeptiskt till min egen förmåga vad gäller framställan av det hela, men det löser sig. Host.

Allt blir bra!

Hejdå!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: