Kung

Det jag har varit orolig för skall hända under ett års tid har nu hänt: Jag har bokat fel vid ett körprov. Det handlade lyckligtvis bara om ett par timmar och inte om dagar fel, och det har ~ish gått att åtgärda i schemat, men ja. Det är inte optimalt. Det har drabbat andra elever. Jag är mest bara väldigt trött, annars hade jag väl legat i en pöl på golvet och mått röv. Mår ju röv över det oavsett, såklart, men det finns inte energi till att verkligen angsta ur på det. Öh. Tur i oturen, I guess?

Jag hade ju planerat att springa idag MEN jag är snuvig och hes igen så jag tror att jag istället bör vara hemma och chilla. VARFÖR blir jag ett krassl varje gång det känns som att jag hamnar rätt vad gäller träning? Det är så himla fånigt, faktiskt. Springer som en gud och plötsligt är jag antingen sjuk eller skadad, det slår verkligen aldrig fel. Sedan får man börja om från ruta ett igen, för att min kropp verkligen inte tycker att det är en grej att bibehålla god form. Suck. Får se hur jag mår mot kvällen, kanske springer ÄNDÅ. Det sitter ju bara i näsan, så det kanske är okej ändå. Det här med om förkylningen sitter hals upp eller hals ner osv?

Fortfarande helt gapig efter mitt nya klänningsmönster. Det skickades igår. Det kommer inte att komma idag. Men jag VILL ha det idag. Sjukt pepp på att komma igång och sy lite igen! Det är ju en av mina favoritgrejer! Det där andra projektet som pågår just nu kommer jag ju inte att nämna innan jag fått tummen ur och fixat det där lilla felet jag gjorde, men öh. Det är också kul, så länge man får det att fungera. Jag blir ju bara så djävla putt när det  blir FEL och jag inte lyckas lista ut vad det är som gått fel. Det är egentligen ett djävla under att jag har lärt mig något alls, så som jag bångstyrigt backar så fort det inte blir som jag vill. Tur att jag inte är såhär tjockskallig i ALLT, kanske! :)

Två veckor till Halloween och det är fortfarande en skriande brist på festinvites. Jag landar allt mer i att jag väl får sitta hemma och chilla istället för att spöka ut mig och dricka vin. Vin har jag hemma också, så det löser sig väl — och jag antar att Martin inte höjer nämnvärt på ögonbrynen om jag spökar ut mig bara för att sitta hemma heller :D
På jobbet på själva Halloween tänker jag nog vara häxa. Det kan jag komma undan med som receptionist utan att se FÖR konstig ut. Inte för att kollegorna verkar klaga på om jag vill vara uppklädd — förra året tyckte ju åtminstone en av dem att det var helt okej om jag ville ha min mörkröda rostögonskugga vanliga dagar också, haha — men man sitter ju ändå här som ett litet ansikte utåt och jag vill ju inte skamma min arbetsplats genom att se helt vild ut.

Jag hade en fundering rörande garderob till lajv och hur den så markant skiljer sig från hur en riktig människa (jag) klär sig, men jag ville göra ett kollage med olika bilder till det och öh det har jag glömt av, så vi kanske pratar om det en annan dag. FÖR DET ÄR SÅ HIMLA INTRESSANT. Inte, men ja. Min blogg, jag bestämmer!

Nu skall jag försöka laga åtminstone halva hålet som uppstod efter dagens lilla miss vad gäller bokade tider, så hoppas vi sedan att den andra halvan också löser sig. Annars blir jag nog en pöl på golvet på riktigt, trött eller ej.

Hejrå!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: