Eld

Det är tisdag men jag var just på väg att skriva torsdag så vem vet ens vad som pågår i min skalle just nu. Tröttma, antar jag. Det har varit lite kaos i mitt huvud idag pga jag har MISSAT EN VIKTIG GREJ som jag blev väldigt stressad över, men det verkar nu ha löst sig, med chefens hjälp. Bra. Det duger för mig. Så länge eleverna inte hamnar i kläm så är jag nöjd.

Igår blev det en långpromenad hem och sedan hade jag lite jobbgreja att fixa. Idag blev det min vanliga långpromenad till Örgryte före jobb, och ikväll tänker jag SPRINGA för nu är det en vecka sedan sist och jag villhöver detta.

Jag körde ju någon form av extremt white girl stå-dans på konserten i söndags och alltså TRÄNINGSVÄRKEN jag har fått i höfter och mage sedan dess? Den har nu krupit upp i ring runt min bröstkorg där den ligger och värker som någon taskig kombination av feber och pre-mensvärk, wtf? Jag behöver uppenbarligen köra extremt white girl stå-dans oftare så att jag tränar upp dessa små random muskler jag tydligen aktiverade för första gången i mitt liv i söndags. Detta är ju inte hållbart!

Imorgon är det handledarkurs så jag har en del som skall fixas innan dess. Men först skall jag få springa. Det ser jag fram emot. Imorgon börjar jag tidigt, för den delen. Ingemar vill ha med oss alla på frukost på Bilia och det låter väl inte som en tråkig grej så jag är på :) Enda som är synd är att det innebär svårigheter i att få promenerat som jag vill imorgon, men får väl passa på att ut och knata mellan tvättpassen imorgon kväll helt enkelt. Eller ha en vilodag, det går väl an det också.

Jag har inget spännande att säga, så ni får ha en fortsatt bra kväll :) Jag har lite mindre än två timmar kvar innan jag skall hemåt, så.

Hepp!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: