Dagen efter

Bra spelning igår! Jag köpte en t-shirt och drack öl och dansade så att jag har träningsvärk i höfterna idag. Lyckat! :)

Det är måndag och jag har en del jobb att fixa, dels på jobbet och sedan hemma ikväll också. Mina ringbrynjeringar är slut så nu blir det lite uppehåll i bygget tills jag har köpt nya, och för tillfället står klänningsbygget lite still också eftersom jag HATAR ATT KLIPPA TYG OCH SICKSACKA. Så då är det ju bra att jag inte har någon av de grejerna som inkräktar på min lediga tid nu när jag har en jobbgrej att fixa.

Jag känner mig irriterad idag. Jag vet inte varför. Just nu känns det bara som att ALLT är skitjobbigt och drygt, och jag ogillar det. Saker blir liksom större problem än de egentligen är, och varför skall det vara så? Ugh. Jag jobbar i reception, jag är ju vårt ansikte utåt så det känns liksom väldigt ovärdigt att sitta här och mest av allt bara känna att jag vill dra en filt över huvudet och inte behöva ha med andra människor att göra. Men halva arbetsdagen har gått så jag får hålla gott mod och vara trevlig mot folk ett par timmar till innan jag kan få sura på riktigt, haha. Herregud så dum start på veckan, men nu kan det väl bara bli bättre antar jag :)

På onsdag vill de att jag skall vara med på ett frukostmöte på Bilia och på kvällen har jag tvättid, annars är det ganska chill vecka som avslutas med en ölmässa och världens bästa sällskap i Malmö på lördag :D Vilken grej! Det ser jag fram emot :) På något sätt skall jag även försöka komma ut och springa två kvällar (tänker tisdag+torsdag) den här veckan också, nu när jag verkar vara frisk igen :)

Det blir bra. Jag bara hoppas att jag blir på bättre humör snart, för det här är inte alls roligt.

Ha en fin dag!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: