Byggsyspela-helg

Det blev en väldigt lugn hemmakväll igår kväll efter jobbet. Jag var sugen på att se hockeymatchen men kände att jag istället borde chilla på soffan, så jag tittade på ”In the tall grass” (Stephen King/Joe Hill på Netflix) och drack en torsdagsöl, och sedan gick jag och lade mig. Sov 10 timmar i nättras, mår bättre idag men är fortfarande lite seg i kroppen. Det får vara så. Skall chilla idag också, bortsett från att jag har tvättid ikväll. Borde färga håret också, hm.

Men ja. Rollspel imorgon, resten av helgen blir nog bara ta det lugnt faktsikt. OM jag orkar så blir det en promenad eller två också, men jag vilar lite på springfronten tills förkylningen givit med sig helt.

Kanske …sy lite? Pilla på tyg, i alla fall. Om jag orkar så tar jag en tvättid till imorgon förmiddag bara för att tvätta tyg. Har även en kjol som jag måste sy om pga den är alltså typ 8 centimeter för stor i midjan. Det kan vi ju kanske fixa lite med i helgen! Kanske …bygga lite? Helgen är full av möjligheter! Vilken grej!

Så öh. Ja. Det var väl det :D Ha en fin fredag!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: