Bakvänd dag

Den lilla trötta, idag. Jag somnade gott igår kväll efter en löptur på 5 kilometer (följt av en promenad på ~4 kilometer) och gick bara upp en kvart tidigare imorse, men ändå så väldigt sömnig just nu. Inledde dagen med att fika på Bilia och klappa våra nya bilar tillsammans med kollegorna klockan 08:00. Just NU tänker jag mig att jag går spegelvänt min långa promenad via Örgryte när jag går till tåget så att jag får mig en liten promenad idag trots allt, och för tillfället skiner solen vilket ju bådar gott.

Jag beställde förra veckan en ny vinterkappa eftersom den vrålsnygga jag hade tidigare har blivit för sliten (och därefter slängts, för man skall inte fortsätta ha på sig trasiga kläder trots att jag gärna undviker att överkonsumera i den mån det går) och fick nyss avisering att den finns att hämta på Coop, så skall hämta ut den på hemvägen och hoppas nu att den faktiskt passar :) Problemet med att ha gått ner en del i vikt är att man blir väldigt osäker i storlekar, och jag kan fan SLÅ VAD om att den kommer att sitta bra om midjan men vara för tight över bysten. Varför kan kläder aldrig sitta bra på mig? Jag tycker inte att jag har SÅ konstig kropp, även fast jag absolut har mina åsikter om vad som ser bra ut och inte.

Nåväl. Jag återkommer väl med en rapport angående passformen imorgon :P

Har beställt fler ringbrynjeringar + lite tyg, också. Ringar för att mina är i stort sett helt slut och inte kommer att räcka för att färdigställa min huva, tyget för att jag vill sy en kort röd mantel att ha till min fåniga lilla Disneyoutfit. Blå kjol, blå blus, gul klänning — röd mantel. Det ni!

Skall försöka komma ut och springa lite imorgon också — helgen blir oerhörd dålig träning eftersom vi kommer att åka buss halva fredagen (nåväl) och på lördagen mest bara röra oss mellan hotellet, mässan och ett annat hotell där vi skall äta med vännerna efter mässan. Jag har fortfarande noll koll på var min öltröja är men skall kasta ett getöga runt sovrummet hemma ikväll eller imorgon — hittar jag den inte så blir det Trepaneringsritualen-tshirt istället. Så!

Nu skall jag göra mackor till kvällens kurs.

OKEJ HEJDÅ

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: