Svampfest

Alltså mängden Finntroll jag lyssnat på den här helgen? Tecken på en sjukt bra helg, om ni frågar mig! Hittade en låt jag inte hört förut som blev en INSTANT favorit så ja. Mer arga skrikande finska män och dansanta toner åt folket! <3

Jag har inte direkt kommit någonvart med huvan, heh. Jag insåg att jag gjort fel någonstans och försökte komma runt att behöva räkna ringar så jag började om på nytt men det blev ÄNNU MER FEL så just nu är jag mest bara sur och vill kasta ut skiten genom fönstret, fast egentligen inte så jag skall räkna ringar på det enklaste sättet: jag har en bild på min progress so far och det är ju banne mig så mycket enklare att räkna på den än att sitta med en slippery huva i handen och försöka lista ut vilka ringar jag redan räknat. SMART. Man har ju biceps!

Ikväll skall det tvättas lite + jag skall springa. Martin är hemma och har semester den här veckan och jag är väl lite avundsjuk, men å andra sidan hade jag semester för en månad sedan och den spenderade jag hemma på öjn så jag skall väl INTE KLAGA, faktiskt.

Igår blev det en tvåtimmarspromenad runt sjön efter att jag ägnat typ 10 timmar åt att städa och fixa hemma och sedan surade jag som sagt över min huva innan jag ba FUCK IT och tog ett glas vin och tittade på Varan-TV istället. All in all en bra helg, har cirka noll klagomål faktiskt :)

Inser att jag återigen har många helger i rad med planer nu;
13/9 — fredag den trettonde och jag och Eva skall upp till sjön och tända ljus och dricka rödvin och chilla lite med troll och demoner och otyg
20/9 — födelsedagsöl för Linnea! <3
27/9 — åker till Ricard och Sanna för lite kvalitetshäng
2/10 – 6/10 — åker till Landskrona för kurs i två dagar och stannar sedan i Lund hos Toro och passar på att umgåsa med lite folk i Malmö, är PLANEN.

Helgen efter allt detta skall jag nog sova! :P

Tror att mitt nästa projekt när jag väl är klar med huvan (om ringarna räcker…) är att komma igång och börja sy underklänning + orange ylleklänning. Det HADE varit fint att posera lite i höstskogen med detta sedan? Jag tror dock att det kan vara lite tight med tid, men det märker vi. Herregud, höstorange är väl vackert i december också! :)

Idag efter jobbet skall jag hämta ut min nya kjol på Coop! Den där jag köpte förra veckan trots att storleken är fel? Yeah, har fortfarande inte slutat tänka på den så vi får se idag hur den sitter och om den är lika snygg i verkligheten :3

Det var det! HEJDÅ!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: