Springa i regn

Igår sprang jag i regnet! Det blev bara tre kilometer men det räknas det också. Det var tungt med dyngblöta skor och jag hade fortfarande träningsvärk sedan i söndags, så jag känner verkligen att det var good enough. Sedan tog jag en dusch och byggde klart andra ärmen på min brynja. Nu är det BARA krenelering och att foga ihop skiten kvar??? What

Har börjat fundera lite över nästa syprojekt. Dels tänkte jag sy om en klänning som jag sydde till förrförra Lazarus och som liksom var alldeles för stor och för lång redan DÅ och nu när jag liksom gått ner lite i vikt så lär den ju vara ÄNNU rymligare, så jag skall försöka rätta till passformen på den samt ändra längden lite. Har en lös tanke på att eventuellt göra fållen osymmetrisk och mycket högre framtill, typ så att den sitter över knäna liksom? Får kika på ifall det är doable :)

Skall även sy en över- och en underklänning till min lilla skogsdrottning, och sedan har jag ju en viking jag skall försöka göra. Just nu känns det som att jag har typ tre lajv jag skall åka på nästa år?? what!! Har jag ens tid

Har försökt beställa en grej åt mamma och skulle få SMS när den fanns att hämta men det har gått två dagar utan SMS så jag säger FUCK IT och går till butiken efter jobbet idag och försöker köpa grejen rakt över disk istället för det är ju liksom två dagar tills vi skall fira henne nu så det finns inte direkt tid att vänta på det där drattans smset så länge till känner jag.

För övrigt så köpte jag kjolen jag nämnde igår :D Jag hade inget val — om man inte kan sluta tänka på ett plagg så MÅSTE man ju få köpa det också. Kjolen passar finfint in i min klädstil som man kort kan sammanfatta med orden ”satanic school girl” eller ja typ ”alla tjejerna i the Craft” så hej svej jag hoppas att den kommer SNART och att jag inte behöver sy om den allt för mycket för att den skall passa :D

OKEJ

Nu skall jag fortsätta svara på mail och sortera lite i systemen. Ha en fin dag! :)

 

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: