Skinn

Det är höstväder så det förslår ute, och jag älskar det! Del ett så slipper jag ju vara ute i det, del två så är det ju så himla fint att titta på, faktiskt. Skrattar bäst som skrattar sist dock; jag skall ju springa idag och kommer att bli så DJÄVLA genomblöt så det drabbar ju ändå mig i slutändan :D Men vatten är vatten och jag har torra kläder hemma. Får väl förbereda och lägga fram en skön pyjamas så att jag har något bekvämt att slide into när jag är inför dörren och har fått duscha :P

Blev klar med första ärmen igår och kom djävlar i mig igång på andra ärmen, men pga omständigheter så kan jag göra den andra ärmen på det lite smidigare sättet som inte innebär ”göra allt bakvänt” så den kommer att gå väldigt mycket snabbare. Skall räkna rader för att se att de blir lika långa och sedan kommer jag att kunna vara klar med ärm två …ikväll, om jag har tid att bygga. Skall ju springa, det tar ändå en del av min kväll :P

Det är onsdag och om ett par timmar är det handledarkurs. Jag fick hjälp av Sven att förbereda mackor eftersom han hade lucka före lunchen, så vi passade på att snacka lite musik. Alltid trevligt! :)

Jag hittade en BUSSNYGG kjol som jag vill ha och den finns såklart inte i min storlek. Alltså, inte slutsåld — den FINNS inte i min storlek. Wtf? Jag borde ha den i XS eller kanske S, men minsta storleken som finns att köpa är M. Antar att jag får sura över det hela en stund till och sedan köpa den i M och sy in den så att den passar ändå. Ha!

Annars funderar jag mest över skinnbyxor. Hur syr man skinnbyxor som är tighta men som inte spricker när man sitter/hukar/springer? Jag är orolig över att skinn är ett sådant där material som verkligen pajar för INGENTING, och alltså nog för att jag envisas med att springa runt i skogen utan kläder emellanåt (bildbevis ovan??) men jag vill nog helst inte visa rumpan bara SÅDÄR. Middag först! :P

Jag får se hur min fredag ser ut — jag har ett ärende i Kungälv men det tar jag eventuellt på lördagen så att jag får en promenad fram och tillbaka, så kanske sticker jag över till Gamlestaden på hemvägen och kikar lite på secondhandbutikerna som ligger där. Kanske finns ett par skinnbyxor som ser ut som jag vill så att jag slipper sy? Jag gillar ju att sy, men jag gillar också kläder som sitter bra och byxor är ju inte mitt forte där, som man säger. Bortsett från de där lila utsvängda manchesterbyxorna jag sydde när jag gick i mellanstadiet som satt DJÄVLIGT bra så har jag nog aldrig lyckats med ett par byxor jag känt mig riktigt nöjd över — mina knektbrallor är ju ett bra exempel på byxor jag angstar sönder över trots att folk omkring verkar tycka att de sitter bra. Jag har åtminstone snygg rumpa i dem, det är väl ändå NÅGOT antar jag.

OKEJ. Så. Handledarkurs om tre timmar, slutar om fyra timmar, springer om fem timmar (?) och kanske bygger brynja om typ sju timmar. IT IS PLAN.

Hejdå!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: