Rök och ond bråd död

Lördag kväll! Jag byggde klart min brynja igår och sedan fick jag livskris pga slut på projekt (fast jag egentligen har typ 10 saker att sy/bygga/skapa) men det har löst sig för från och med idag bygger jag (eller i alla fall försöker jag bygga) en ringbrynjehuva. Jag påbörjade en för typ 15 år sedan som det aldrig blev något av och som sedan dess ligger … någonstans… så det var hög tid att skapa en ny. Jag har ju ringar kvar, vi får se ifall de räcker :)

Imorse promenerade jag till Kongahälla och fixade lite grejer, och sedan började jag bygga min huva innan det var dags att göra sig vacker för att fira mamma!

Det var en himla fin eftermiddag/kväll och vi har haft så trevligt <3 Vi var hemma vid typ halv åtta och då slank jag i ett par jeans och en tischa och tog en kvällspromenad. Kvällen luktar rök och kyla och himlen var så vackert lila och jag hade kunnat gå varv efter varv i detta, det hade jag. Det blev bara 8 kilometer dock, nu är jag hemma och skall pilla vidare på min huva innan jag skall sova.

En bra dag! Jag har känt mig så fin i min klänning och jag blir alltid på gott humör av familjehäng. Det är så fint att få träffa Fredrik och Ricard samtidigt 🥰

Ha en bra kväll!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: