Lilla Bocken Bruse

Detta lilla troll har ju varit under en bro i nättras — ni vet, sådant där man gör när man missat tåget med fem minuter pga alldeles för optimistisk på fyllan?

Himla trevlig kväll igår! Öl, karaoke, massa bra folk och vi kom inte SIST i quizzet vi plötsligt skulle delta i trots att vi hittade på att det i Blade Runner finns en skådespelare vid namn Nunes Goya. (rätt svar var Sean Young så *host*)

Bakfull och trött idag pga efter min lilla detour ner under bron hade jag en stabil promenad på 5 kilometer hem mitt i natten och när man inte längre är tonåring så kan man ju inte längre sova klokt heller. Martin har feber så jag åkte själv iväg för att fira Yvonne som ju fyllde år i torsdags. Min mage är nu fylld med smörgåstårta och sedan chips.

En bra helg, hittills. Vi får se om jag håller mig till planerna imorgon — det vore kanske bra om jag inte wingar HELA helgen ändå.

Hepp!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: