Klassiska skatljud

Gissa vem som satt och kurrade nöjt som en fucking skata igår i samband med att ringbrynjan fick lite mässing i sig? Det var JAG! Mrrrrrr mässing! Det är det bästa :D

Lvl 18 Carina var ju helt inställd på att allt måste gå i silver, men jag känner på lvl 35 att hur snyggt silver än är så är det ju mässing som är den perfekta metallen till mig. Viktigt för alla att veta, såklart, så därför skriver jag om det här på bloggen. Det här kommer på provet sedan..!

I alla fall.

Ni vet när man simmar i en bassäng och är blöt för att man liksom är under vattenytan osv?
Blötare än så var jag när jag promenerade hem från Eriksdal igår. Hann över halva Jordfallsbron innan det började regna (det var solsken innan dess!) och innan jag ens kommit förbi Bohus var jag blöt ända in på skelettet. Mina ljusblåa jeans var mörkblåa, mina skor lät KLOFS KLOFS och jackan vägde säkert tio kilo. Hepp. Det var dock väldigt skönt att hoppa in i duschen när jag kom hem och värma upp mig, och sedan satt jag hela kvällen och fäste mässing på brynjan och spann som en katt i köket. Tog en öl också, det skadade ju inte heller som man säger :)

Det regnade på mig på väg till jobbet idag också, men idag hade jag alla mina grejer förpackade i plastpåsar i väskan så det gick ändå bra. Var väldigt orolig över min kamera igår men hade lindat in den i mina regnbyxor — de där som det var alldeles för sent att ta på när regnet väl drabbade, liksom.

Ikväll skall jag tvätta och springa och innan dess kommer jag nog att få färdigt brynjan. Som ni kan se på bilden så har jag INTE gjort trekantig krenelering, och som landet ligger just nu skall jag ta loss de två jag satt dit och ändra dem lite, för de blir så himla …långa, typ. Det ser inte riktigt ut som jag vill. Men det finns potential här!

VAD SKALL JAG BYGGA SEDAN

Jag måste sluta bygga så djävla fort?
Men jag kan ju inte rå för att jag är bra på detta!

Ugh.

Nåväl. Fredag! Brynjan är nästan klar! Sedan kommer det KANSKE brynjeselfies!? Men nu har ni i alla fall fått en sneakpeak på hur den ser ut i nuläget! Wooo!

Hejrå!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: