iä iä

GODDAGENS från denna lilla tant! Det är onsdag och snart har halva dagen gåtttttt och sedan skall jag hem och springa! Vilken grej, hörni!

Idag sken solen på mig när jag promenerade till jobbet, vilket var ett trevligt ombyte från gårdagens spöregn :) Det var förvisso fint väder när jag lämnade kontoret igår också, så jag tog bussen till Eriksdal och gick hem därifrån — via omväg genom Surte så att jag fick lite extra promenad. Lyssnade på musik jag inte lyssnat ALLT för mycket på på sistone (redan lyssnat sönder nya Finntrolllåten, vad MENAR ni!) och insöp den oerhört vackra höstkvällen. Herregud folk snackar om somrar men ni missar ju att det finaste vi har är glasklara höstkvällar med lila himmel och rökdoft. Snart blir löven eld och aska och hela mitt fucking inre VIBRERAR av ren uppspelthet över detta. Älskade höst <3

Jag har tydligen planerat världens mest omständliga klänning nu?? Eller ja, klänningen i sig kommer väl att vara ganska basic, men BRODERIERNA. Tydligen var det rimligaste jag kunde komma på att göra en life-size räv och en life-size fasan. ….eventuellt även med pärlor i brodyren pga jag är dum i huvudet och vill tydligen göra helt galna djävla hybrisprojekt? Yeaaaah vi får se hur det går med det :D Jag har ju dock all tid i världen som det ser ut just nu — det är september och OM det ens blir lajv är det ju först till nästa sommar, så så länge jag kan få ordning på hur de här broderierna bör göras så behöver jag ju i alla fall inte stressa för att bli klar.

Jag har en känsla av att det kommer att bli tungt, ändå.

MASSA tråd. Och pärlor.

Men HUR SNYGGT? Förhoppningsvis väldigt, men bortsett från korsstygn är jag ju inte direkt kung på att brodera så öh.

Note to self: Typ samma/liknande teknik som användes för svamparna på svampklänningen.

Yessssss okej. Det var dagens pladder om allt och ingenting! Ha en bra dag hejdå!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: