Fredagen den trettonde

Jag drack sjukt snygg öl igår — och den var till och med god! Himla tur det ändå, den köptes till 100% för den sjukt snygga burken :D

Det är fredag (den trettonde!) och efter jobbet jag skall jag först tvätta + springa och sedan gå upp i skogen vid sjön på berget och dricka vin med Eva. Väderleksrapporten säger soligt hela dagen och kvällen så vi hoppas att det stämmer! :) Jag fick köpt både vin och högtalare (yay!) igår. Den högtalaren har jag haft mina ögon på i en månad så det fick vara dags nu :)

Kort dag på jobbet och jag skall alldeles strax dammsuga och sedan skura så att jag är färdig med den biten lite tidigare idag — vi får besök vid ett så sista timmen blir det lite knepigare att få städandet gjort. Tur då att jag är en sådan strukturerad och välplanerad människa :3 (cue burkskratt)

Men ja. Utanför fönstret går ett barn med något som ser ut som en devillock och jag lyssnar på Backstreet Boys och har på mig en randig klänning i svart och vitt så öh. Så ser mitt liv ut idag, just nu :)

Ha en fin dag!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: