EOTD: Spöke

Torsdagsölen var en riktig snygging, faktiskt. Den var helt okej god också! Den är dyr så inget jag prolly köper igen, men absolut drickbar :)

Jag blev ledsen igår kväll. Jag höll ihop fint hela dagen och trodde att jag skulle kunna ta mig genom dagen utan att börja gråta, men tji fick jag för mitt uppe i mitt färga håret-och lyssna på bra musik-kvällande med hög sång och öl så fick jag för mig att det var en bra idé att lyssna på låtar från Annas begravning och sedan blev jag ju väldigt ledsen. Men jag tror också på att det är BRA att vara ledsen emellanåt, att man måste få släppa ut sina känslor.

Idag tog jag lite sovmorgon och tog 09:11-tåget hit. Gjorde i vanlig ordning smink hemma och skulle sätta på mascara och eyeliner på jobbet men NAHAJ DU VALDEMAR för det låg kvar hemma, så här sitter jag med rödrosa ögonskugga och i övrigt helt nakna ögon och ser ut som en sjuk nakenkatt :D Tur att det är kort dag med få besökare idag, helt enkelt. Såhär kan man ju inte se ut :D

När jag kom hem igår hade Martin köpt blommor till mig! Hur himla gulligt som helst? Stod en fin liten bukett med rosor i hallen och väntade. Älskade. Han var iväg och såg på hockey hela kvällen, därav min möjlighet att spela musik på hög volym osv — jag känner dock i retrospekt (med en hemmavinst på 4-0 till Frölunda!) att jag borde ha gått med och tittat på hockeyn :D Men men, det är lätt att vara efterklok. Jag får se någon match nästa vecka istället :)

Saker jag för 10 år sedan aldrig i livet trodde att jag skulle blogga om: hockey och öl.
VEM ÄR JAG ENS

Nåväl. Ikväll blir det ett par öl på stan och imorgon skall vi fira Yvonne som också fyllde år igår :) Jag vill även hinna upp till sjön en eller två gånger, och har tvättid imorgon förmiddag. Ja, och så har jag ju ett syprojekt att slutföra. Tur att helger ändå är två dagar långa, faktiskt :)

Ha en fin dag! Själv ser jag ut som ett spöke! :P

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: