Blaze of glory

VISSA av oss var ju ute och sprang 5 kilometer i pågående storm igår kväll, just saying. Vissa av oss avslutade även det hela med en 3 kilometers promenad i spöregn så… Yeah. No big deal! :P

Trött idag, dock. Jag har gått cirka 24k steg om dagen mån/tis/ons, och det kändes imorse. Kroppen vill vila. Det blir inte så tungt tryck på promenad i eftermiddag/kväll känner jag — jag skall inom stan på hemvägen och köpa en flaska vin till imorgon + en högtalare, och sedan går jag från Eriksdal MEN om kroppen säger ifrån så tar jag bussen hela vägen hem istället.

Jag hoppas verkligen att det inte skall regna imorgon kväll när jag och Eva skall ut i skogen och dricka vin och tända ljus och vara konstiga. Jag har inget emot regn (det bör ni veta vid det här laget) men jag vill helst ha mina utomhusaktiviteter i det torra, som man säger. Har tänkt ta med kameran och se ifall man kan få lite fina stämningsbilder(tm) men om det regnarrrr så blir det ju varken bilder eller ljus liksom. Vi får se vad morgondagen för med sig — det är ju verkligen en sak vi inte kan styra över.

Jag funderar fortfarande över kommande sömnadsprojekt och i vilken ordning saker bör göras och så vidare. Jag undviker också för glatta livet att ta tag i ringbrynjehuvan och få något gjort på den :D Skall se ifall jag kan sätta mig med den ikväll och få ordning på antalet ringar så att jag kan komma igång på allvar med den, det är ju bara trams att undvika just nu :D Det är ju KUL att bygga, jag får bara hitta var jag gjort fel och åtgärda och sedan har jag ju allt det roliga framför mig. Vad knäpp man är ibland, alltså.

Om en vecka skulle det vara Annas fyrtioårsdag. Jag kommer att skriva mer om det nästa vecka men gud så konstigt allt är, ändå. Jag undrar hur min fyrtioåriga storasyster hade varit?

Nåväl.

Ha en fin dag! Här blir det nog regn snart! :P
(men snälla inget regn imorgon kväll!)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: