Bästa grön

SÅHÄR SÅG JAG UT IGÅR men inte idag. Idag har jag håret i en knut och är annars klädd i svart och grått pga sjukt SVÅR PERSON. Imorse gick jag 9,3 kilometer i ösregn men hade en väska med varma, torra kläder på jobbet pga rutinerad like that.

Vilken sjuhelvetes träningsvärk jag har i mina stackars lår sedan jag sprang i söndags då? Det blev djävlar i mig inget sprunget igår kväll haha! Tog en promenad runt Surte istället och det räckte fint det med. Hoppas och tror att idag är sista dagen med träningsvärk innan kroppen är normal igen, så just nu planerar jag att springa imorgon kväll :)

Klänningen jag har köpt att ha när vi skall fira mamma på lördag har kommit så jag skall hämta ut den på hemvägen och se hur den sitter. Har jag tur sitter den som den skall :P

Kroppen är glad. Jag är inte så himla svullen längre, vilket är skönt. Bra kroppsperiod, liksom. Det känns så bra att röra på sig och jag ångrar alla år jag förstörde min kropp och vägrade ta hand om den. Tur att man ändå har en chans till liksom, att jag har tid och möjlighet att ta hand om mig själv klokt numera. Vilken grej att man ändå växte upp och blev ganska VETTIG.

Jag har beställt en vara som jag förhoppningsvis kan få hämta ut på hemvägen idag, annars kommer jag att ta mig raka vägen hem (och inom Coop för ovan nämnda klänning) och sedan blir det nog bara fulkultur (Dplay) och ringbrynjebygge. Jag TROR att den är tillräckligt vid för att jag skall få plats i den men frågan är om jag inte borde testa att snöra ihop sidorna och se ifall jag faktiskt får den över huvudet också? Så djävla obra skydd om man inte ens kan få på sig plagget när man blir attackerad! Yikes!

Vem vet — jag kanske till och med lägger upp en BILD på brynjan?? (på mig i brynjan, alltså. en samling ringar är väl kanske inte så intressant? fast nu är jag ju åpen och förutsätter att ni tycker att bilder på MIG är intressant så jag vetefan änna)

OKEJ

Jag skall svara på lite mail och flytta lite på min jacka som jag just nu försöker torka framför en fläkt här i teorisalen — den måste ju vara torr om fyra timmar när jag skall gå hemåt annars blir jag ju KALL pga är den mest frusna av alla i världen.

HEJDÅ

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: